Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Skillingaryds Is Vaernamo

Värnamos framtid – Skillingaryds IS tar klivet upp i division 2

Högre och högre för Skillingaryds IS

Skillingaryds IS är en av de stora vinnarna i årets seriespel. Efter en mycket stark säsong i division 3 tar laget klivet upp i division 2. Det blev klart efter att SIS besegrade IFK Hässleholm med 2–1 i den sista omgången av seriespelet. Det var ett dramatiskt slut på en redan spännande säsong. Nu väntar spel i division 2 för Skillingaryds IS under 2023.

Det har varit en lång resa för Skillingaryds IS. Laget har kämpat sig uppåt i seriesystemet under de senaste åren och nu har man alltså nått division 2. Det är en stor framgång för klubben och för hela Värnamo.

Ny tränare inför division 2

Inför nästa säsong har Skillingaryds IS värvat en ny tränare. Det är Andreas Jansson som tar över rodret. Jansson kommer närmast från IFK Värnamo där han har varit assisterande tränare. Han har även en lång spelarkarriär bakom sig, bland annat i Allsvenskan.

Jansson är en mycket erfaren tränare och han kommer att bli en viktig tillgång för Skillingaryds IS. Han har en tydlig spelidé och han är duktig på att få ut det bästa av sina spelare. Med Jansson vid rodret är det ingen tvekan om att Skillingaryds IS kommer att vara ett topplag i division 2.

Division 2 – en tuff utmaning

Division 2 är en tuff utmaning, men Skillingaryds IS är redo. Laget har en stark trupp och en erfaren tränare. Med rätt inställning och lite tur kan man nå långt i seriesystemet.

Det blir spännande att följa Skillingaryds IS under 2023. Laget har alla möjligheter att lyckas i division 2. Det är bara att hoppas att laget kan fortsätta att utvecklas och att man kan nå ännu högre höjder i framtiden.


Comments